';
side-area-logo

ANIMÁCIÓKÉSZÍTÉS

Hatékony, jól célzott reklámvideók mínusz a hosszas tervezési, egyeztetési és „alkotási” folyamat? Reklámozóként azonnali hozzáférés a legnépszerűbb internetes platformokhoz és közösségi oldalakhoz költséghatékonyan, szakértő támogatással? A video4you éppen ezt kínálja. Neked vagy bárkinek, aki hasonló helyzetben van, mint a mi saját társvállalkozásaink az utóbbi években.

Mert miközben a hagyományos, papíralapú print reklámok jelentette piaci elérés kifújóban van, és mindenki inkább a pixelekre mered, az online videós reklámpiacon tartalomként túlnyomó többségében pontosan azok a nagyvállalati reklámok tűnnek fel a képernyőkön és kijelzőkön, amiket immár közel 30 éve nézünk a tévében sugárzott mozik kényszerű szüneteiben.

Számunkra a megoldandó feladatot az jelentette, hogy a saját internetes és közösségi oldalainkra, netán célzottan, videómegosztókon megjelenő, népszerű tartalmak környezetében milyen hirdetéseket és hogyan helyezhetünk el úgy, hogy az ne éppen a soron következő beruházás árát vigye el. Tehát olcsón, gyorsan és tartalmában pontosan azt, amit mi szeretnénk.

A saját, meghatározott célközönségre hangolt, mozgóképes reklámok már nem csak a „nagyok” kiváltsága. A video4you akár a sarki pék, a belvárosi fodrászat vagy az új termékcsalád bevezetésénél dolgozó papírbolt számára is megfizethető és leginkább megtérülő lehetőséget kínál arra, hogy az online piactéren vonzó videós tartalmakkal – rövid cég- és termékismertetőkkel, adott területen elért fejlesztések, eredmények mozgóképes összegzésével, termékbevezetésre hangolt kampányokkal és persze az elmaradhatatlan Facebook-játékokkal – jelenjen meg.

Kedvel, megoszt, kosárba rak – a video4you egyedi igényekre tervezett, ugyanakkor a gyorsaságot, alacsony költségeket és hatékonyságot mindenkor előtérbe helyező reklámvideói bármely vállalkozás számára nagyobb esélyt adnak arra, hogy e mindenki számára magától értetődő, jellemzően jobb mutatóujjal végzett, apró mozdulatsor éppen saját online felületén következzen be.