';
side-area-logo

AJÁNLATKÉRÉSI FOLYAMAT

ÖTLET

Ha már felfedezted magadnak a video4you csapatát és annak honlapját, ahol olcsón és gyorsan juthatsz rövid reklámvideókhoz és kapcsolódó szolgáltatásokhoz, miért is ne csapnál le a lehetőségre, hogy hatékonyabban és látványosabban jelenj meg termékeiddel a piacon? Cégbemutató, termékismertető, értékesítési kampány vagy egy ötletes Facebook-játék? Nekünk végül is mindegy – minél érdekesebb a kihívás, annál nagyobb örömmel vetjük bele magunkat a munkába.

FORMA

Mindehhez első lépésben csupán a megfelelő megjelenési formát kell tisztáznunk. A kívánt üzenetet a leghatásosabban ötletes és jó tempóban megjelenő szöveg- és adatelemek jelenítenék meg ütős képi effektek és talán valamilyen pörgős zene kíséretében? Ágyazzunk be a termékekről készült fotókat a videóba a meggyőző erő fokozása érdekén? Esetleg a képi megjelenést valóban korszerű, 3D-s elemekkel, netán egyedileg animált karakterekkel képzeled el? A döntés csak rajtad áll – elegendő egy klikk, és máris megjelennek a kiegészítő lehetőségek a tökéletes kisfilmhez vezető utadon.

INFO

Ahhoz hogy pontos ajánlatot tudjunk adni, és nekifuthassunk az elképzelések egyeztetéséhez, néhány adatra van szükségünk. Számunkra ezek közül talán a legfontosabb, hogy lássuk a bemutatandó terméket vagy szolgáltatást, amit a jobb megértés érdekében érdemes a céged honlapjára és közösségi oldalára mutató linkkel is kiegészíteni. Netán a videóban jelenjen meg konkrét szöveg vagy adat, a termék fényképe, esetleg valamely előre kiválasztott zene? Semmi gond, a szükséges állományok feltöltésére alkalmas gomb éppen kéznél van. Kipróbáltuk: a teljes ajánlatkérés néhány perc alatt letudható.

FORGATÓKÖNYV

Innen nálunk pattog a labda, Te nyugodtan hátradőlhetsz. 2 munkanapon belül küldjük a véglegesített ajánlatot, valamint egy forgatókönyv-tervezetet, ami tartalmazza az ajánlatkérésnek megfelelő videó főbb paramétereit, valamint az addig kapott információk alapján a mi elképzelésünket az ideális megoldásról. Igény szerint szívesen egyeztetünk finomításokról, eltérő ötletekről vagy időközben változó kérésekről, csak hogy mihamarabb kölcsönösen kipipálhassuk a forgatókönyv véglegesítését jelentő feladatot.

VIDEÓ

A végcél közelében vagyunk. A video4you a forgatókönyvben jelzett elkészítési időn belül mozgóképbe önti az általad megálmodott célokra hangolt reklámüzenetet, és bemutatja a közösen véglegesített elképzeléseknek leginkább megfelelő videót. Ha elégedett vagy a végtermékkel, máris jöhet a következő lépés. Avagy ha még maradtak finomhangolási feladatok, a kért módosításokat elvégezzük a videón.

PIACTÉR

A kész videót a kívánt elektronikus felületeknek megfelelő, közzétételre alkalmas formában átadjuk. A videó kiválasztott kommunikációs csatornára optimalizálásával segítjük a közzétételt, hogy mi is mihamarabb láthassuk közös munkánk eredményét: az online piactéren megjelenő reklámot, valamint annak nyomán a vevői érdeklődés gyors növekedését.

Alig néhány kattintás és kérdés, máris karnyújtásnyi közelségbe kerülsz

SAJÁT LÁTVÁNYOS REKLÁMVIDEÓDTÓL.